Waarom 'ik, mama'?

Vanaf het moment dat je zwanger bent, ben je moeder. Het gevoel van zorgen, hoe klein het kindje in je buik ook is, begint vanaf je prille zwangerschap en houdt niet meer op. Vanaf dit moment is je enigszins zorgeloze leven voorbij en stel je alles in staat om je kindje een zo goed en gezond mogelijk leven te geven.

Maar deze constante zorg voor een hulpbehoevend zieltje is dan wel iets heel bijzonders, het zorgt er ook vaak voor dat er weinig tot geen bewuste aandacht voor jezelf is.

Maar hoe zorg je voor een ander als je zelf niet in optimale vorm bent?

Vandaar 'Ik, mama'; eerst Ik, dan mama. Want ondanks dat je mama bent, blijf jij Ik en moet er ruimte zijn voor jouw ik.

Met mijn behandelingen bied ik die aandacht voor jouw Ik zodat je daarna als ontspannen, gezonde en blije mama voor je kindje(s) kan zorgen.

Over mij

Ik ben Virginie, 33 jaar ('85), getrouwd met de leukste man ooit; Marijn, en ik kom uit een gezin van 6 met twee zussen en een broertje. Ik ben het beste te omschrijven als gevoelig, eigenwijs, trouw, behulpzaam, eigenzinnig en humoristisch (als ik mijn man en familie mag geloven) en heb na 10 jaar het drukke Amsterdam verruild voor Bussum waar ik geniet van ons huis, de ruimte en natuur.

Ik heb altijd al een fascinatie voor kindjes en zwangerschappen gehad. Dat het zwanger worden bij mij niet vanzelf gaat wakkerde deze fascinatie alleen maar meer aan door alle informatie die ik in de loop der tijd hierover verzamelde.

En zo kwam ik na mijn tweede miskraam en een bijzondere droom die daarop volgde bij babyfluisteraar Layla Cremer terecht. Layla heeft mij geïntroduceerd in de nog veelal onontdekte wereld van zwangerschappen, bevallingen en postpartum en opgeleid tot de postpartum behandelaar die ik nu ben.

Wil je meer over mij weten of heb je een andere vraag?

stuur mij dan een berichtje